RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Польща видала Росії українця, якого звинувачують у вбивстві співробітника МВС: фото, відео і всі подробиці

У п'ятницю, 26 липня, громадянин України Юрій Гуйва, обвинувачений у вбивстві гендиректора ремонтно-будівельного управління МВС РФ, був екстрадований до Росії з Польщі.

Про це повідомляє інформагентство "Інтерфакс", посилаючись на слова офіційного представника МВС Росії Ірини Волк.

За її словами, співробітники російського нацбюро Інтерполу і ФСВП доставили українця з Варшави до Москви. У Росії він звинувачується в розбійному нападі та вбивстві керівника ФГУП "Ремонтно-будівельне управління МВС Росії", вчиненому організованою групою осіб за наймом.

Нагадаємо, 27 березня 2017 року у Москві група невідомих напала на гендиректора ремонтно-будівельного управління МВС РФ Миколу Волкова, вистелив в нього два рази і відібравши портфель з документами. Від отриманих поранень чоловік помер.

Слідство з'ясувало, що підприємець запропонував своєму знайомому 3 мільйони рублів за вбивство його бізнес-партнера Волкова і крадіжку у нього фінансових документів. За даними Генпрокуратури, обвинувачений задіяв до цього злочину громадянина Латвії і двох громадян України, спланував вбивство і почав за бізнесменом стеження, а також купив пістолет з глушником, патрони і автомобіль.

Відносно групи було порушено справу про вбивство, розбій та незаконне придбання зброї.

Українець Гуйва у травні 2017 року був оголошений в міжнародний розшук і затриманий в Польщі в липні 2018 року. Його справу направлено для розгляду по суті в Кунцевський суд Москви.

Відео та фото за березень 2017 року

Як повідомляв "Апостроф", раніше в білоруському Могильові група невідомих на авто з російськими номерами викрали і вбили співробітника місцевої ДАІ.

Пізніше в мережі було опубліковано відео з місця вбивства міліціонера.