RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Справжня вовчиця: на трасі під Києвом помітили жінку, яка пішки йшла на концерт Винника

Під Києвом патрульні поліцейські виявили жінку, яка пішки йшла по автодорозі до Києва, вона заявила, що прямує на концерт Олега Винника.

Про це йдеться у повідомленні відділу комунікацій Національної поліції, передає dtp.kiev.ua на сторінці у Facebook.

Рідні жінки вже встигли повідомити про її зникнення, тому вона була затримана правоохоронцями.

"Ніч, автодорога Київ-Чоп, неподалік села Стоянка йшла вздовж дороги жінка. Патрульні вирішили переконатись, що з жінкою все добре та з’ясувати всі обставини, чому ж громадянка опинилась вночі сама на автодорозі. Як виявилось, 33-річна жінка захотіла відвідати концерт Олега Винника і пішла до своєї мрії з села Людвинівка Макарівського району. Проте, нікого не повідомила. Патрульні встановили, що рідні, не знаючи куди поділась пристрасна шанувальниця Винника, встигли заявити про зникнення жінки", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські повідомили про затримання палкої шанувальниці відомого співака її сестрі. Наразі невідомо, чи попаде вона на концерт, чи її заберуть рідні з відділка та відвезуть додому.

"Охоронці порядку доставили 33-річну шанувальницю до Макарівського ВП та повідомили хороші новини старшій сестрі – що жінка знайшлась цілою та неушкодженою", - додали у поліції.

У коментарях під новиною підписники сторінки виразили підтримку жінці, що так безстрашно йшла до своєї мети та розкритикували поліцейських, які її затримали.

Як повідомляв "Апостроф", 31 липня український поп-співак та серцеїд Олег Винник відсвяткував свій 46 день народження. У 2018 році Олег Винник став першим українським артистом, якому вдалося зібрати поспіль два аншлаги в столичному Палаці спорту.