RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Зайцева відбуває покарання за ДТП в "гуртожитку" без роб і решіток на вікнах: опубліковано відео

Засуджена Олена Зайцева була доставлена в Покровський виправний центр №79 в Дніпропетровській область, де рівень безпеки зазначено як мінімальний.

Про це повідомляє видання Kharkiv Today, посилаючись на сюжет про центр. Слід зазначити, що вказаний сюжет про виправний центр був опублікований рік тому.

Так, винуватицю смертельної ДТП в Харкові було етаповано 2 вересня, інформацію про це підтвердила речник Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дарина Мартинова.

Центр має полегшені умови утримання, розрахований на 600 чоловік. 110 його мешканців - засуджені з обмеженням свободи. У центрі займаються легкою промисловість, створені дільниці з виготовлення шлакоблоку та тротуарної плитки.

Засуджені проживають в місцевому гуртожитку, також тут є медпункт, перукарня, тренажерний зал, невеликий храм і бібліотека. Тут не забороняють користуватися інтернетом та мобільним зв'язком, також немає певного дрес-коду, а у всіх проживаючих є власні шафи з речами.

Як повідомляв "Апостроф", раніше другого фігуранта ДТП на вулиці Сумській в Харкові Геннадія Дронова етапували до Крюківської виправної колонії №29 в Полтавській області.