RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Слідчий і суддя влипли в новий скандал в справі про ДТП з Зайцевою: опублікований документ

Закрили одну зі справ, яка стосується смертельної ДТП в центрі Харкова за участю Олени Зайцевої та Генадія Дронова.

Про це повідомляє журналістка Тетяна Доцяк на своїй сторінці в Facebook.

Закрито справу експертів-техніків з науково-дослідного інституту Бокаріуса, що не вирахували швидкість авто Lexus Зайцевої. Також є документ за рішенням суду, який це доводить.

За словами Доцяк, закрив справу слідчий ГУ Нацполіції в Харківській області Ваге Коцінян. Адвокат обвинуваченого Дронова Сергій Перепелиця намагався оскаржити таке рішення в суді, однак суддя Київського райсуду Валентина Божко вирішила, що Коцінян правий.

Як зазначила журналістка, Перепелиця буде оскаржити в апеляції закриття провадження, намагатися змінити підслідність, а також домагатися призначення незалежної комісії. Саме вона повинна визначити, чи була можливість у експертів харківського НДІ судових експертиз імені Бокаріуса встановити швидкість авто Зайцевої, хто першим порушив і створив небезпеку, тяжкість порушення і ступінь провини обох і межі перехрестя.

Як повідомляв "Апостроф", винуватиця смертельної ДТП в центрі Харкова Олена Зайцева відбуває покарання у виправному центрі на території Дніпропетровської області.