RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Під Дніпром п'яна компанія потрапила в смертельну ДТП: опубліковано фото

У ніч на неділю, 22 вересня, в Кривому Розі відбулася серйозна ДТП: автомобіль "Москвич" під керуванням нетверезого водія врізався в дерево, одна людина загинула.

Про це повідомляє "dtp.kiev.ua".

Крім водія в салоні знаходилися пасажири, постраждали всі, загинула жінка-пасажир.

Повідомляється, що ДТП сталася на вулиці Володимира Терещенка в Тернівському районі. Компанія їхала з місцевого кафе. За попередньою інформацією, вже там водій був п'яний. Його супутники також були нетверезими. Відомо, що шофера намагалися зупинити і не дати сісти за кермо місцеві таксисти. Але чоловік все ж вирішив їхати.

У дерево він врізався недалеко від цього ж кафе. "Москвич" виїхав на узбіччя, і автомобіль врізався в дерево. Машина після удару залишилася повністю зім'ятої.

Жінка, яка постраждала в аварії, померла вранці в лікарні в операційній. У неї був крововилив в мозок і кома. Їй був 31 рік. Як стало відомо, за кермом "Москвича", який врізався в дерево, був її чоловік.

Сам 36-річний шофер зараз знаходиться в лікарні. У нього закрита черепно-мозкова травма, забої внутрішніх органів і розірвано обличчя. У лікарні у нього визначили сильну алкогольну інтоксикацію.

Ще один пасажир автомобіля також знаходиться в лікарні на лікуванні. У нього закрита черепно-мозкова травма і удари.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в суботу, 21 вересня, в Одеській області сталася смертельна аварія з маршруткою і вантажівкою, загинуло дев'ятеро людей.