RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Їй було лише 33: померла молода українська актриса, в мережі хвиля скорботи

У суботу, 5 жовтня, в 33 роки померла відома українська актриса театру і кіно Марина Кукліна.

Про це повідомляє актриса Римма Зюбіна на своїй сторінці в Facebook.

Актриса грала в театрі на Липках і знімалася в фільмах. На момент смерті Кукліної-Май було 33 роки. Про раптову смерть актриси повідомили її друзі і колеги в соцмережах.

Причини смерті Кукліної поки не розголошуються. Відомо, що навесні колеги і друзі просили допомогти актрисі, ймовірно, вона хворіла.

Ця новина викликала хвилю скорботи в інтернеті. Користувачі кажуть про Марину, що вона світлий і добрий чоловік, гарна актриса, дружина і мама.

Марина Юріївна Кукліна (Кукліна-Май) народилася 12 червня 1986 року. У 2003 році вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого, який закінчила в 2007.

З 2007 року - актриса Київського театру на Липках, серед її робіт: "Поліанна" - Полліанна (режисер В. Гирич), "Приведення замку Кентервіль" - Вірджинія (режисер А. Артіменьєв). З 2009 року знімалася в кіно. Грала в серіалах "Згідно із законом" (Олена Нємцова) і "Повернення Мухтара-5" (Людмила). Свою першу головну роль зіграла в 2017 році в мелодраматичному серіалі "Кафе на Садовій" режисера Крістіни Сиволап.

Також Кукліна знімалася в серіалах "Пес", "Анна Герман", "Жіночий лікар". Всього у неї 49 ролей в кіно і телесеріалах.

Актриса була заміжня. Її чоловік - український режисер Андрій Май. У пари є син.

Як повідомляв "Апостроф", 28 вересня в Москві (Росія) у віці 85 років помер Марк Захаров, режисер, художній керівник московського театру Ленком та народний артист СРСР . Причиною смерті стала тривала хвороба.