RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Соратник Порошенка зробив несподівану заяву про його затримання перед вильотом з України

Колишній народний депутат з "Блоку Петра Порошенко" Ігор Кононенко спростував інформацію про своє затримання в аеропорту Борисполя на вимогу Національного антикорупційного бюро (НАБУ).

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на УП.

За словами Кононенка, в аеропорту його ніхто не затримував. "А які були підстави мене затримувати? У нас же ще не сталінський режим», - прокоментував він інформацію про те, що на 40 хвилин був затриманий співробітниками НАБУ перед вильотом в Стамбул.

Екс-нардеп повідомив, що зараз знаходиться в Стамбулі, далі планує відвідати Гонконг і Китай, де починається чемпіонат світу з великого тенісу - Junior Masters. «У мене є офіційне запрошення", - уточнив Кононенко.

Разом з тим Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підтвердив, що відносно Ігоря Кононенко є кримінальне провадження, яке розслідує НАБУ, а також епізоді, які розслідуються в кримінальних виробництвах. «Можливо щось могло бути пов'язано з розслідуванням цих кримінальних справ і з'ясуванням ймовірності зникнення народного депутата, щоб уникнути кримінальної відповідальності", - припустив Генпрокурор, коментуючи можливе затримання екс-нардепа.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з України намагався безуспішно вилетіти колишній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський.