RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Стівену Кінгу сподобається: мережу повеселили фото урочистого відкриття "алеї" в Росії

17 жовтня на Сахаліні в селі Новому відбулося відкриття шкільної алеї за пів мільйона рублів. Однак, замість захоплення алея викликала тільки сміх і подив користувачів мережі.

Про це повідомляє видання "Sakhalin.info".

Проект по "преображення" шкільної алеї був реалізований за фінансової підтримки уряду Сахалінської області - було виділено 500 тисяч рублів, говориться в повідомленні.

За час реалізації проєкту було вирубано 70 старих дерев і висаджено 73 берези і 53 кущі, організовано п'ять майданчиків для відпочинку, на яких встановлені лавочки, смітники, кашпо для квітів і малі архітектурні форми у вигляді левів.

Користувач Twitter під ніком "Віталій.С" написав: "На Сахаліні у селі Новому урочисто відкрили "впорядковану "за 500 тисяч алею біля школи. Найбільш вдала назва для цього шедевра ландшафтного дизайну - смуток, туга і зневіра".

Інші користувачі також висловили лавину критики.

Як повідомляє "Апостроф", у Санкт-Петербурзі встановили пам'ятник Миколі Чудотворцю - одному з найбільш шанованих святих. У Twitter звернули увагу, що святий більше схожий на монгольського хана або полководця Батия.