RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Зустрічалися навіть із Зеленським: в мережі викрили "актрис", що працюють на Донбасі, фото

У мережі викрили двох жінок з населеного пункту Золоте Луганської області, які підтримують сепаратистів і активно налаштовують населення проти української влади.

Про це в Facebook повідомив журналіст Костянтин Реуцький.

За його словами, мова йде про Олену Харченко та Галину Олимпєву, які спочатку підтримували так званий "референдум про незалежність ЛНР", а потім працювали на окупаційну "владу".

Він зазначає, що обидві жінки також працювали у виборчій комісії на президентських виборах за колишнього президента України Петра Порошенка.

Зараз же "актриси" організовують масовку під приїзди депутатів і чиновників.

"Вони хочуть показати єдність жителів Золотого-4, які, нібито, все як один хочуть виведення українських військ з селища. Вони ж провокують і цькування тих місцевих, хто виступає проти розведення", - пише Реуцький.

А зовсім недавно одна з них зустрічалася в Золотому з президентом України Володимиром Зеленським, граючи роль простої місцевої патріотично налаштованої прихильниці розведення сил. Цікаво, що під час президентських виборів вона виступала за "регіоналів" і говорила, що Зеленський не набере голосів в її регіоні.

Нагадаємо, що в школі №68 Одеси звільнили вчительку Людмилу Маріуцу через російську пропаганду на уроках історії.