RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Переплюнули" хор Верьовки: в мережі розгорівся скандал через пікантне відео в палаці Потоцьких

У відомому архітектурному пам'ятнику Львова, палаці Потоцьких, в одному з експозиційних залів пройшли зйомки реклами спідньої білизни: деякі користувачі мережі звинуватили адміністрацію в "організації борделя".

Відео реклами було опубліковано на Instagram-сторінці бренду білизни "Zhilyova lingerie".

На ньому можна побачити, як дівчина в нижній білизні танцює і позує для камери. На тлі видно інтер'єр так званого "блакитного залу" палацу.

"Це відео за кілька днів в Інстаграмі переглянуло майже 110 000 глядачів. Цікаво, за ці пару днів, було стільки відвідувачів у музеї? Згадав, що вже був червоний ліхтар в Підгорецькому замку, пора вішати і в палаці Потоцьких?" , - обурюється користувач Сергій Грудень.

Колишня директор Львівської національної галереї мистецтв Лариса Возницька-Разінкова підтвердила, що це дійсно зал палацу Потоцьких у Львові.

"Це дійсно там, і стіл Блакитного залу. Навіть скатертину не змінили. У цьому випадку можу сказати страшну для мене фразу: добре, що батько не дожив до цього бруду", - написала вона, згадавши свого померлого батька, який на протязі багатьох років був директором Львівської національної галереї мистецтв, в комплекс якої входить згаданий палац Потоцьких.

Як повідомляв "Апостроф", в квітні 2019 року в мережі розгорівся скандал через еротичні фото студенток Київського політехнічного інституту.