RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Ділився передачами і не хамив: спливли деталі про нардепа, який потрапив у скандал з педофілією

У мережі з'явилася розповідь вихователя Маріупольської виправної колонії, де нібито відбував покарання за згвалтування народний депутат фракції "Слуга народу" Роман Іванісов.

Його слова опублікував у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Так, за словами екс-працівника колонії, Іванісов відбував покарання в полегшеному режимі, оскільки його постачав передачами батько - бізнесмен в сфері флоту в Бердянську.

"Я пенсіонер, підполковник запасу, дуже обурений, що депутат Іванісов заперечує факт свого перебування в колонії. У 96-му році я працював в Маріупольській виховній трудовій колонії на різних посадах, Іванісова добре пам'ятаю ... "Упакований" він був, тато у нього великий комерсант був, в Бердянську", - розповів він.

Також він розповів про обставини злочину чинного народного депутата і про те, як він поводився за ґратами. За словами пенсіонера, Іванісов дійсно вийшов з колонії достроково через гарну поведінку.

"Іванісову на момент скоєння злочину було 17 років, це було його пом'якшувальною обставиною. Але у нього було дві статті - 117-я через 17-ю - спочатку він зробив спробу зґвалтування, але не зміг згвалтувати, там було так написано: "Іванісов не довів свій злочинний умисел до кінця з незалежних від нього причин - через відсутність ерекції". Але потім, коли у нього відразу не вийшло, він все-таки згвалтував і отримав 118-ю - згвалтування неприродним способом. Вів він себе нормально, чіпати його не чіпали, начальник загону особисто за цим приглядував, тато, думаю, постарався, ділився передачами. Звільнився умовно достроково", - додав колишній співробітник маріупольської колонії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у фракції "Слуга народу" заявили, що Роман Іванісов буде виключений з партії, якщо підтвердиться інформація про його ув'язнення через зґвалтування неповнолітньої неприродним способом.