RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Симпатії до України небезпечніші, ніж до маніяка: знаменитий режисер розповів, що відбувається з людьми в Росії

Російський документаліст Віталій Манський, який народився у Львові, розповів як в Росії ставляться до України і чому симпатія небезпечна.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Думаю, діапазон відчуттів широкий. Саме позитивне - це така жалість по відношенню до України: "Як же так? Що ж ви оступилися?! Що ж ви піддалися, хто ж вас збив зі шляху істинного? Що ж з вами ці фашисти роблять? Що ж ви, милі, рідні?!". Ось це найпозитивніший блок.Далі стрілка опускається до риторики федеральних каналів, які, звичайно ж, Україну не щадять, і українців заодно", - вважає він.

Манський звернув увагу на те, що в Росії все ж є люди, які крізь пропаганду змогли зберегти тверезість розуму.

"Такі залишилися. І це, звичайно, дуже залежить від обсягу особистості людини. Як правило, це люди глибинної освіти, глибинного виховання. Не буду називати їхні імена, хоча серед них є і дуже відомі люди.Зараз симпатія до України є такою дуже токсичною для людини, для її бізнесу, кар'єри. Симпатії до України більш небезпечні в прикладному житті, ніж симпатії до педофілів, розчленителів людських тіл і інших бузувірів ", - розповів режисер.

За його словами, менш небезпечно симпатизувати занепалій людині, ніж проявляти симпатію до сучасної України.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін втрачає свої рейтинги серед росіян . Втрату симпатій у росіян президента Путіна зобразив відомий художник Сергій Йолкін.