RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Їхав до "старих друзів": в Україні затримали відомого злодія в законі, фото і відео

Вночі 22 листопада на трасі "Київ-Чоп", неподалік міста Корець, правоохоронці затримали "злодія в законі", у кримінальному світі відомого як "Тенго Пітерський" та "Тенго Гальський".

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

На прохання правоохоронців надати документи 37-річний громадянин Грузії не зміг цього зробити, лише мав при собі підроблене водійське посвідчення. Автомобіль, на якому пересувався Тенгіз Чарай, також мав явні ознаки підроблених номерних агрегатів. Своє перебування в Україні та поїздку до Києва охарактеризував дружнім візитом до старих друзів.

Затриманий, 37-річний громадянин Грузії, був коронований у 2014 році в м. Санкт-Петербург. За його плечима кілька судимостей за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі за замах на вбивство.

Упродовж останніх трьох років "Тенго Пітерський" кілька разів незаконно перетинав кордон України, за що його затримували правоохоронці з подальшим видворенням до Туреччини. Останнього разу це було у жовтні 2019 року.

Незважаючи на заборону в’їзду, він вкотре незаконно потрапив до країни та був затриманий. За даними оперативників, Тенгіз Чарай мав намір налагодити контроль та перерозподіл грошових потоків, отриманих від вчинення майнових злочинів.

Найближчим часом його буде видворено за межі України.

Офіційний сайт Національної поліції

Офіційний сайт Національної поліції

Офіційний сайт Національної поліції

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що Литві, в місті Вільнюс затримали колишнього голову правління Державної продовольчо-зернової корпорації України в період з 13 березня по 15 грудня 2014 року Петра Вовчука.