RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Перемога була несподіваною: українська красуня розповіла, як стала обличчям "держави в смартфоні"

Українська модель Олександра Ободянська, обличчя якої розмістять на електронному посвідченні водія, розповіла, як їй вдалося виграти конкурс.

Як повідомляє "Апостроф", в коментарі виданню "Вести" дівчина зазначила, що про конкурс дізналася зі статті і вирішила спробувати.

"Перемога була абсолютно несподіваною, під постом в якийсь момент з'явилося більше 3000 коментарів, я навіть не думала, що у мене вийде. Про те, що перемогла, дізналася в понеділок увечері, зі мною на Facebook зв'язався представник міністерства", - говорить вона.

За словами Ободянської, вона покладає великі надії на проект. Спочатку вона навіть не могла повірити, що в Україні таке можливо.

"Грузія, Естонія, Литва, Латвія, країни, які існували в тих же реаліях радянського режиму, що і ми. Але вони вже давно почали стрімко розвиватися, показавши іншим пострадянським країнам, що там, де є інноваційна ідея - є і її втілення... Я думаю, що це величезний крок нашої країни назустріч сучасним технологіям, який безсумнівно спростить життя мільйонів українців", - заявила дівчина.

Нагадаємо, що під час відбору фахівці брали до уваги кілька факторів, зокрема, реальність фотографії та відповідність людині, яка її опублікувала.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство Тема: Киевская власть
Теги: