RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Спочатку поховала сина: мережу вразила трагічна історія загибелі пенсіонерки на Донбасі, фото

У селищі Опитне в районі Донецького аеропорту сталася трагедія: тут в своєму будинку згоріла місцева жителька. В мережі розповіли трагічну історію пенсіонерки.

Як пише волонтер Євген Каплін, загинула Марія Горпинич. Швидше за все, вона згоріла живцем.

"Пожежна машина не була допущена в селище з міркувань безпеки, але напевно, навіть, якби була допущена не змогла б в момент приїзду врятувати жінку, так як будинок палав в цей момент, немов напалм... В селищі шостий рік немає світла і жителі використовують свічки і гасові лампи для освітлення своїх осель", - пише він.

Також волонтер розповів трагічну історію пенсіонерку. За його словами, в 2014 році жінка поховала свого чоловіка, а в 2015 осколком поранило її сина, який незабаром помер і був похований у власному дворі в воронці від снаряда.

"Сьогодні в рай пішла баба Маша, відмучившись 5 з половиною років всередині війни ... Царство їй небесне! Три дні тому я був у баби Маші в будинку, інспектував якість робіт по відновленню її будинку нашою командою, яка постраждала від численних обстрілів... Я радий, що мені пощастило знати цю стійку жінку. Тепер їх залишилося 37... цивільних кіборгів в селищі Опитне...", - додав Каплін.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 29 листопада, на Донбасі загинув 26-річний боєць ЗСУ Олексій Капустян з позивним "Капуста".