RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Тернополі винуватець смертельного ДТП за допомогою бабусі втік з лікарні: фото і відео

23-річного Арсена Будія, який 11 грудня скоїв смертельну автотрощу поблизу Тернополя, поліція оголосила у розшук - чоловік втік із лікарні за допомогою медперсоналу та власної бабці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Після аварії чоловіка шпиталізували до реанімації Терноільської міської лікарні № 1. Медики підтвердили правоохоронцям, що водій знаходиться у тяжкому стані й перевозити його до ізолятора тимчасового утримання чи слідчого ізолятора небезпечно. Навіть надали письмову довідку для суду, де підозрюваному мали обирати запобіжний захід.

15 грудня Будія з території лікарні на інвалідному візку вивезли кілька лікарів та його власна бабуся.

Наразі правоохоронцям уже відомо, що чоловік разом із близькими родичами перетнув кордон із Польшею.

Нагадаємо, що 11 грудня Арсеній Будій на автодорозі "Обхід міста Тернополя" поблизу с. Великий Глибочок виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в рейсовий автобус. У результаті удару 54-річна жінка, яка сиділа поруч з водієм, вилетіла через переднє скло, а після цього потрапила ще й під переднє колесо автобуса. Її врятувати не вдалося.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, у середу, 11 грудня, в Тернопільській області зіткнулися пасажирський автобус і легковий автомобіль, в результаті чого загинула одна людина і є постраждалі.