RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Хто і як буде валити режим Путіна: відомий росіянин дав прогноз

Президент РФ Володимир Путін, перш ніж піти зі свого поста, спровокує масове кровопролиття і вбивства молодих активістів по всій Росії.

Таку думку висловив російський блогер і фінансист Слава Рабинович в інтерв'ю "Апострофу".

"Путін і його ОЗУ вирішили не тільки зупинити час, але й повернути його назад. Це не вдавалося ще зробити жодному узурпаторові влади, жодному диктатору - на будь-якому тривалому відрізку історії, і особливо - в сучасну епоху, що постійно прискорюється, через технічний прогрес, часу. Можна позбавити нормального життя одне або два покоління. Третє, по-перше, не дозволить диктатору це робити з собою далі, і, по-друге, не пробачить попереднім двом за те, що вони це дозволили.

Ми зараз увійшли в епоху третього покоління, яке точно змете покоління гебешних гопників, що вилупилися з гримучої суміші пітерських підворіть і Вищої школи КДБ 1970-х. Проблема в тому, що у цих гебешних гопників є занадто багато чого втрачати, і тому, я впевнений, вони не підуть так просто, а будуть готові пролити ріки, моря крові, перш ніж умовному третьому поколінню вдасться відтягнути їх від незаконно утримуваної влади. Маємо завоювати свободу від цієї окупаційного ОЗУ - її ніхто просто так не подарує ", - сказав Рабинович.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що бразильська студія Platinum FMD випустила серію принтів під гаслом "Деякі люди не повинні були народитися", на цей раз героєм концептуальної реклами став президент Росії Володимир Путін.