RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бійці ЗСУ показали, як будуть відбивати атаку ворожого десанту: сильні фото

Українські військові на ділі показали, як будуть знищувати противника на суші та на морі.

Світлини тактичних навчань групи "Маріуполь" оприлюднили на сторінці ООС у Facebook.

За легендою, російські військові висадилися на українському узбережжі Азовського моря та просуваються вглиб. Аби дати противнику відсіч, у бій вступили підрозділи ствольної та самохідної артилерії. Бійці знищили ворожі кораблі в акваторії та запобігли висадці на сушу другої хвилі десанту. Згодом до операції приєдналися військові сапери. Уздовж узбережжя вони виставили кілька десятків протипіхотних мін.

Авіація й танки завдали противнику рішучого удару, але той здійснив маневр і перемістився на іншу частину узбережжя. Тоді нацгвардійці та піхота під прикриттям бойових машин відтіснили противника назад, у море.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

А наприкінці навчань акваторію "зачищали" катерна тактична група ВМС ЗСУ та морська охорона Держприкордонслужби. Вони знищили живу силу противника й завдали вогневого удару тим кораблям, які ще знаходилися на плаву.

Як писав "Апостроф" раніше, на одному із полігонів бойової підготовки поблизу Маріуполя відбулися військові тренування з протидесантної оборони узбережжя Азовського моря.