RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Чай і кава за рахунок роботодавця: на популярному сайті з'явилася кумедна вакансія на місце Гончарука

На популярному сайті по пошуку роботи в Україні з'явилася вакансія "прем'єр-міністра України", компанія, яка розмістила вакансію, називається "Україна".

Зазначено, що працювати головою українського уряду претендентам доведеться на повній зайнятості, а оплата за цю працю буде визначена за домовленістю. При цьому трохи нижче зазначено, що в залежності від інтенсивності праці зарплата становитиме 50-60 тисяч гривень на місяць.

Щодо адреси офісу зазначено, що працювати доведеться "в історичній будівлі" в центрі Києва. Шукачам також запропонований "чай і кава за рахунок роботодавця", власний кабінет з приймальнею та службовий автомобіль для користування. Колектив майбутніх співробітників прем'єра на сайті назвали "молодим і творчим".

В якості вимог зазначено відсутність боргів по аліментах і стягнень за корупційні правопорушення "за останній рік". Також перевагами назвали почуття гумору і зв'язки з "Газпромом".

Як повідомляв "Апостроф", раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук подав на розгляд президенту заяву про відставку. Джерела в Кабміні назвали це "п'єсою" і дали зрозуміти, що звільнення прем'єра не відбудеться.