RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Борисполі п'яний "турист" влаштував дебош в аеропорту, відео

В аеропорту "Бориспіль" прикордонникам довелося втихомирювати п'яного пасажира, якого за неадекватну поведінку зняли з борта літака, що влетів до Єгипту.

Про інцидент на пункті пропуску повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Як сказано в повідомленні, житель Київської області, який повинен був летіти рейсом в Шарм-ель-Шейх, неабияк випив в одному із закладів в терміналі аеропорту. Через неадекватну поведінку пасажира, співробітники авіакомпанії-перевізника зняли його з борта літака.

"Коли чоловік прибув до прикордонників і зрозумів, що він уже нікуди не летить, а його сім'я залишилися на борту літака, почав нецензурно лаятися, кидатися паспортом і перечити законним вимогам охоронців кордону", - повідомили подробиці в Держприкордонслужбі.


Приборкати невдалого туриста вмовляннями не вдалося, прикордонникам відділу "Бориспіль" довелося затримати його і притягнути до адміністративної відповідальності. Тепер замість поїздки на єгипетський курорт сонячного, киянину доведеться відвідати суд.

Як повідомляв "Апостроф", в пункті пропуску "Кучурган" на кордоні з Молдовою прикордонники затримали громадянина Молдови з саморобними номерними знаками і радянською символікою.