RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

В Станиці Луганській засвітилися німецькі лобісти Путіна: фото і реакція України

На тимчасово окупованій українській території в Луганській області помітили німецьких представників партії "Альтернатива для Німеччини".

Про це повідомляє блогер під ніком Necro Mancer на своїй Twitter-сторінці.

"Німецькі нацики на мосту в Станиці Луганській. Ну і Росія, звичайно ж, куди без неї", - написав він.

В МЗС України засудили візит Гуннара Ліндеманна, Ріхарда Гретцінгера і Хеннінга Дзодзе.

"Розглядаємо цей візит як неповагу до суверенітету і територіальної цілісності України, зневагу основоположними принципами міжнародного права і національного законодавства України", - написали у відомстві.

Також відзначають, що ці політики вже раніше нелегально відвідували окуповані території України. Це свідчить про свідоме порушення ними національного законодавства України і міжнародного права на догоду російській ідеології. Тому такі дії будуть враховані при визначенні юридичної відповідальності відповідно до українського законодавства.

"Очікуємо, що керівництво партії "Альтернатива для Німеччини" так само засудить незаконні дії її членів і буде припиняти подібні злочини в майбутньому", - написали в МЗС.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому РФ Криму помітили колишнього українського політика, екс-депутата Верховної Ради Криму (від Блоку "За Януковича"), екс-міністра освіти України, колишнього депутата Верховної Ради України (від "Партії регіонів") Дмитра Табачника.