RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Дружина екс-генпрокурора влаштувала яскравий танець з пандою: опубліковано відео

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко опублікував відео з танцями своєї дружини Ірини біля аніматора в костюмі панди в торговому центрі, запис викликав критику в соцмережах.

Так, відео з танцем колишнього депутата Верховної Ради Ірини Луценко з'явилося на сторінці колишнього глави ГПУ в Facebook.

"Танцюй, люби, співай, живи, найбільший приз мого життя", - підписав запис Луценко.

У той же час українські журналісти вказали на причини звільнення Ірини Луценко з парламенту, а також зазначили окремі деталі її гардеробу.

"Дружина екс-генпрокурора Ірина Луценко, як ми пам'ятаємо, здала депутатський мандат за станом здоров'я. Ось як це діє. І коронавірус (танцює явно десь в Азії і в кросах Fendi за $700) не страшний", - зауважила в Facebook журналістка Анна Стешенко.

Блогер Сергій Іванов традиційно звинуватив сім'ю Луценка в корупції.

"Коли разом з чоловіком-генпрокурором нажили на країні в стані війни під $1 млрд, кришуючи нелегальний бізнес і продавши всі важливі справи з Небесної Сотні включно, а потім прикинулася тяжкохворою, склала мандат і (виїхала) за кордон", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше колишній генеральний прокурор заявляв, що на нього було скоєно замах. За його словами, невідомі хотіли отруїти його ртуттю у вересні 2019 року, коли він був в Греції.