RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Йдуть в Москву виганяти Путіна: мережі повеселило відео дивної військової акції в Росії

Мережe повеселило відео з російськими військовослужбовцями, які беруть участь в пішому переході Хабаровськ - Москва на честь 75-річчя Перемоги.

Про це повідомляє ТАСС.

На даний момент вони подолали в цілому близько 3 тис. км. Військовослужбовці подолали гірничо-горбисті, заболочені, лісисті райони маршруту.

Зараз військовослужбовці йдуть по території Іркутської області. Основним способом пересування команди є піший марш з використанням лиж. Більш рівнинні ділянки долаються військовими за допомогою снігоходів "Варяги" шляхом зв'язки і руху на фаллах.

Перехід до Москви під прапором Перемоги протяжністю близько 8,5 тис.км розпочався 28 січня у Хабаровську. Маршрут проходить по території 17 суб'єктів Російської Федерації. Прибуття військових в столицю очікується 7 травня.

У мережі жартують над такою ініціативою росіян.

"Йдуть в Москву виганяти Путіна", "Чим-небудь нормальним зайнятися не доля була", "Дурна голова ногам спокою не дає. В Союзі і то не було такої істерії в зв'язку з перемогою", "Ого, яка у них сила духу", - пишуть в коментарях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в суботу, 29 лютого, в російському селі Михайлівка в розпал народних гулянь, присвячених святу Масляної, на великому екрані почали показувати гей-порно.