RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Загибель екс-керівника "Інтера" під Києвом: адвокати заявили про зрив слідчих дій

Зірвалося проведення слідчого експерименту у справі загибелі підприємця Сергія Старицького в зв'язку з відсутністю вдома подружжя Кожар.

Про це повідомляють на сторінці "Міллер, юридична компанія" в Facebook.

Експеримент був запланований 2 березня на 13.00. Про нього було повідомлено подружжю Кожар, в будинку яких знайшли тіло Старицького. Однак чоловік з дружиною не були присутні.

На місце прибули представники потерпілих, слідчі СО Києво-Святошинського відділу поліції, керівництво слідчого управління, криміналісти слідчого управління, експерти - баллісти Київського НДЕКЦ, судово - медичний експерт, судово - медичний експерт - криміналіст.

За словами слідчих, адвокатів Кожари було також попереджено про слідчі дії. На це адвокат в телефонній розмові сказав, що буде через годину і разом з довіреною особою дасть можливість провести слідчі дії в будинку.

Очікування власників приміщення затяглося на дві години, після чого прибуло двоє осіб, представилися адвокатами Леоніда Кожари, і в свою чергу повідомили, що останній вранці був госпіталізований через гіпертонічний криз. За їх словами, дружина Кожари також знаходиться разом з Леонідом в лікарні в Феофанії. І що найважливіше, сама дружина просить без його участі слідчий експеримент не проводити.

"Протоколом проведення слідчої дії зафіксований факт відмови в проведенні слідчого експерименту", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", у справі смерті колишнього керівника телеканалу "Інтер" Сергія Старицького в будинку екс-міністра Леоніда Кожари з'явилася стійка версія, яку активно обговорюють експерти - нібито колишній чиновник убив свого гостя, а зараз друзі Кожара з політичних кіл намагаються його "відмазати".