RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Захищають Україну і вчать дітей: Зеленський зворушливо привітав жінок з 8 Березня

Президент України Володимир Зеленський зворушливо привітав жінок із Міжнародним жіночим днем 8 березня.

Привітання з'явилось у Telegram глави держави.

"У моєму дитинстві 8 Березня чоловіки дарували жінкам квіти й говорили про те, як своєю любов'ю, красою та турботою вони надихають "сильну стать" на подвиги. Але насправді жінки і самі здійснюють подвиги. Щодня. Вони боронять Батьківщину, навчають дітей, лікують і рятують життя, керують компаніями, роблять наукові відкриття і створюють мистецтво. Примудряються поєднувати роботу, сім'ю, друзів, відпочинок, спорт, саморозвиток, благодійність та ще й пам'ятають, де ми, чоловіки, поклали свої речі", - написав він.

Він пише, що він та всі чоловіки готові допомагати жінкам у всьому, щоб "ви могли стати тими, ким бажає ваша душа".

Зеленський, раніше, розповів, що в Міжнародний жіночий день не обділить увагою нікого зі своїх близьких жінок. Він підкреслив, що обов'язково буде відзначати це свято, яке вважає майже сімейним та розповів про подарунки та сімейні традиції пов'язані із святом.

Як повідомляв "Апостроф" у мережі розповіли історію багатодітної матері, лейтенанта Альони Павлової-Федченко, яка з перших днів російської агресії на Донбасі була заступником командира роти 11-го окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь" та брала участь у боях під Попасною й Широкиним.