RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Пандемія коронавірусу: в Криму назріває катастрофа через важливий товар

В окупованому Росією Криму та місті Севастополі розповіли про дефіцит захисних масок, причиною стало те, що у "влади" в черговий раз виникли складнощі з поставками стратегічно важливого товару.

Про це розповіли журналісти в сюжетах російських інформаційних видань, також дані підтвердили у Федеральній службі РФ з нагляду в сфері охорони здоров'я.

У відомстві окупаційної влади уточнили, що тримають питання з поставками засобів індивідуального захисту "під контролем".

Журналісти опитали працівників кримських аптек, також коментарі були взяті у аптечних працівників в місті Севастополі окремо. Ті повідомили, що вже кілька років маски поставляли туди з російського міста Краснодар, але тепер поставки припинилися і вони дійсно закінчуються.

При цьому також маски в Криму продавалися в магазинах спецодягу, алеі там запаси закінчуються.

Також працівники аптек розповіли, що місцеві жителі почали купувати марлю і вату, очевидно, щоб виготовляти маски вручну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше фахівці розповіли про способи захисту від коронавірусу, зокрема, уточнили, що лицьові маски не є ефективним засобом захисту від нього.