RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У БФ Вадима Новинського розповіли про початок акції гуманітарної допомоги на час карантину

Благодійний фонд Вадима Новинського почав всеукраїнську акцію гуманітарної допомоги ветеранам ВВВ, учасникам бойових дій, ветеранам праці, людям з інвалідністю.

Про це повідомив директор фонду Дмитро Сергєєв, передає прес-служба фонду в Facebook.

"Допомога нашим шановним героям, тим, хто звільняв нашу землю від фашизму - одне з найважливіший напрямків роботи фонду. За особистим дорученням його засновника - Вадима Новинського - у всіх регіонах нашої присутності організовані поставки продуктів харчування першої необхідності, щоб полегшити період карантину для цих людей і по можливості знизити для них необхідність йти в магазини. У співпраці з місцевими ветеранськими організаціями ми розробили плани адресної доставки пакетів з продовольством на будинок, і з ранку 18 березня почалась доставка", - повідомив він.

Першими регіонами, в яких стартував проект, стали Київ та Київська область. У найближчі дні до них приєднаються підрозділи фонду в Херсонській, Миколаївській, Одеській та Донецькій областях.

Міжнародний благодійний фонд Вадима Новинського в честь Покрова Пресвятої Богородиці заснований у вересні 2008 року для реалізації благодійних ініціатив компанії "Смарт-Холдинг", головним акціонером якої є Вадим Новинський. У Фонді уточнили, що надають благодійну підтримку, "спрямовану на виховання майбутнього покоління на засадах православної віри, зміцнення сім'ї та підвищення її ролі в суспільстві, підтримують проекти в сферах духовно-просвітницької діяльності, освіти, охорони здоров'я, культури, мистецтва і спорту. Місія Фонду - сприяти процвітанню суспільства, розвиваючи його культуру і духовність".