RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ворог вже у наших дверей: новий голова МОЗ зробив емоційну заяву

Новий міністр охорони здоров'я Максим Степанов емоційно висловився про коронавірус, боротьбу з яким йому належить почати в Україні найближчим часом.

Його заяву опубліковано в Telegram-каналі МОЗ.

"Цей день закінчився, але насправді все тільки починається. Дякую за підтримку кожному, хто розуміє перед яким викликом стоїть Україна. Скажімо прямо: в країні - війна. І не тільки на Сході. Ми всі опинилися в епіцентрі бойових дій - ворог вже біля дверей. Буквально", - заявив він.

На підтвердження своїх слів, він навів статистику інших країн.

"Подивіться на світову статистику. З моменту появи перших хворих коронавірусом і до позначки в 100 тисяч пройшло два місяці. А від 300 до 400 тисяч - всього лише три дні. Ще раз - три дні. І плюс 100 тисяч хворих людей. А сьогодні ми вже говоримо про більш ніж 760 тисяч хворих", - говорить Степанов.

За словами міністра, коронавірус не вибирає жертву.

"Коронавірусу байдуже, хто його жертва - учитель, шахтар або народний депутат. Палата інфекційної лікарні рівняє всіх", - упевнений міністр.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що за даними на понеділок, 30 березня, в Україні коронавірусом заразилися 548 осіб, 13 осіб померли.