RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В Україні коронавірус виявили на підприємствах "оборонки"

Серед працівників одного з підприємств Укроборонпрому у Вінницькій області підтвердили 4 нових випадки захворювання на коронавірус.

Більшість країн ще чекає пік пандемії: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Як повідомили в прес-службі Укроборонпрому, спалах захворювання стався за останній тиждень.

Вірус був виявлений у працівників, які вже перебували на самоізоляції. У трьох з чотирьох захворювання протікає майже безсимптомно.

Після консультацій з лікарями хворі проходять лікування на самоізоляції вдома. На підприємстві працівників, які могли контактували з хворими, відправили на самоізоляцію. Силами обласної СЕС проведено додаткову дезінфекційну обробку виробничих приміщень, які зараз закриті, на інших виробничих ділянках здійснюються додаткові дезінфекційні заходи.

Для всіх працівників підприємства проведено додаткові інструктажі щодо дотримання санітарних норм. Інформація про випадки була негайно передана в обласну санепідемстанцію та обласний оперативний штаб із запобігання та протидії поширенню коронавірусу.

"Всього за час карантину на підприємствах Укроборонпрому зафіксовано 5 випадків захворювання на коронавірус, 4 з яких - протягом цього тижня. Один з хворих на коронавірус - працівник київського підприємства - помер на початку квітня", - уточнили в прес-службі.

Як повідомляв "Апостроф", вчені з міністерства внутрішньої безпеки США представили доповідь, в якій говориться про те, як коронавірус поводиться при різних температурах, вологості, поверхнях.