RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Терапія від поліцейських: під Запоріжжям "копи" заспокоювали пенсіонера з червоним прапором

У суботу, 9 травня, в Мелітополі поліція затримала пенсіонера, який прийшов на Алею Слави з червоним прапором, на якому була зображена радянська символіка.

Про це повідомляє "Ріа Мелітополь".

Пенсіонер порушив правила карантину, що йому і намагалася донести поліція. Адже, згідно карантинним правилам пенсіонеру взагалі краще бути вдома через спалах коронавірусу.

Чоловік почав сперечатися з поліцією, йти він відмовлявся, а заодно стверджував, що комуністична символіка в Україні не заборонена.

"України немає, є колонія", - сказав він.

Поліцейські намагалися заспокоїти чоловіка, але у них не вийшло - в фіналі прапор все-таки відібрали, пенсіонера доставили у відділення поліції.

"Віктор Іванович, ви зараз наговорите на іншу статтю", - намагався заспокоїти пенсіонера поліцейський, але того було не зупинити.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у суботу, 9 травня, в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Алею слави в Одесі прийшли сотні жителів міста, щоб покласти квіти до пам'ятника Невідомому матросу. Не всі громадяни дотримувалися правил карантину, проросійські активісти вели себе агресивно.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський емоційно звернувся до українців, і нагадав, що свято 9 травня - це "не конкурс танців на кістках".