RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Питань все більше: соцмережі вибухнули через прес-конференцію Зеленського

У середу, 20 травня, президент України Володимир Зеленський провів прес-конференцію за підсумками першого року на чолі держави, в соцмережах дуже неоднозначно відреагували на деякі його висловлювання.

Зокрема, Зеленський заявив, що рішення про те, чи буде він висуватися на другий термін, залежить від рівня його підтримки серед населення України. Він не виключає такої можливості, хоча перед виборами запевняв, що йде тільки на один термін. У мережах критикують цю невідповідність.

Крім того, критиці з боку користувачів піддалося висловлювання Зеленського про те, що він, нібито, не призначить на керівні пости "жодного кума або військового друга" . Тоді як, за даними Комітету виборців України, за рік на посаді глави держави Володимира Зеленського державні посади отримали понад 30 осіб, які раніше працювали в Студії "Квартал 95" або пов'язаних з нею організаціях.

Також в мережі звернули увагу на те, що в день прес-конференції Зеленського в Дніпропетровській області, в момент, коли по ньому проїжджала фура MAN, обрушився Олексіївський міст через затоку Каховського водосховища. Президенту пригадали його обіцянки будувати і ремонтувати мости і дороги. Користувачі назвали це збіг символічним - поки мости в країні не будуються, а падають.

Як повідомляв "Апостроф", перед початком прес-конференції президента Володимира Зеленського його крісло довелося спеціально гріти і сушити феном.