RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Спокійно, але з благами "цивілізації": скільки коштує літній відпочинок в Приморському

Сезон відпусток вже в розпалі і зараз саме час визначитися з місцем, де ви проведете свій відпочинок.

"Апостроф" розповідає про привабливе курортне містечко на Азовському морі - Приморськ.

Сюди традиційно їдуть ті, кого цікавить розмірений відпочинок і мінімальні "блага цивілізації" (пошта, банки, аптеки). Місця для розваг, бари, дискотеки і кафе знаходяться або на узбережжі, або ближче до центру.

Відстань від моря (Обіточна коса) до міської межі складає приблизно два кілометри. Чим ближче до центру Приморська, тим більше шансів, що на пляж доведеться добиратися на маршрутці.

Незважаючи на все це, Обіточна коса - зручне місце для пляжного відпочинку. У її основи знаходяться санаторії, бази відпочинку та дитячі табори. Коса з обох сторін омивається теплим Азовським морем.

Також тут величезний вибір об'єктів розміщення: пансіонати, санаторії, гостьові будинки, приватний сектор. У співвідношенні ціна-якість відпочинок в Приморському - один з кращих варіантів по регіону.

Наприклад, за номер в гостьовому будинку доведеться викласти 500-1000 гривень на добу за людину. Бази відпочинку пропонують більш різноманітні варіанти: 150-200 гривень за добу (кімнати без зручностей), 300 гривень (часткові зручності), 450-500 гривень (кімнати зі зручностями), 700 гривень (проживання і сніданок), близько 1000 гривень (проживання і харчування).

Так як приватний сектор розташований досить далеко від моря, краще вибирати між прибережними пансіонатами, гостьовими будинками і базами відпочинку.

Про те, де і за скільки можна відпочити на курортах Запорізької області, розташованих на узбережжі Азовського моря, читайте в матеріалі "Апострофа": Літня відпустка 2020: де і за скільки можна відпочити в Запорізькій області.