RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Вінницею хлопець вирішив похвалитися пістолетом і вбив друга: фото

У суботу, 27 червня, поліцейські затримали 28 – річного чоловіка, який під час відпочинку на ставку смертельно поранив свого 23-річного товариша

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на прес-службу Поліції Вінницької області.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Олександра Короля, свідки події спочатку давали покази, що потерпілий сам себе смертельно травмував.

Однак, в ході проведення розслідування поліцейські встановили розбіжності у свідченнях та затримали зловмисника, причетного до смертельного травмування хлопця. Ним виявився 28 - річний місцевий житель.

Під час демострації пістолета "STALKER" чоловік з власної необережності здійснив постріл та травмував молодика. Хлопець помер по дорозі у лікарню в кареті швидкої допомоги.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 119 ККУ (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі 48-річний раніше судимий чоловік забив до смерті свого 58-річного сусіда. З численними травмами потерпілого доставили в лікарню, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося. Зловмисника затримали поліцейські.