RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Пенсіонери на "карантині": з'явилося сумне фото набитої людьми тернопільської електрички

В одній з електричок в Тернопільській області зняли на фото масове порушення умов карантину.

Знімок опублікували в групі "Тернопільські плітки" в Facebook.

Пасажири не дотримуються соціальної дистанції, у більшості немає масок.

"Це ті, що в зоні ризику. А потім під час карантину їм ще гроші додають, а нас усіх через них на жорсткий карантин. Ми без роботи і зарплати і виживай через таких ідіотів. Що ж, вони літні люди, їх треба жаліти, ось тільки як нам виживати", "А може в когось хворе серце, а в масці, в заповненому транспорті при температурі 30 градусів,можна скоріше померти як від ковід", "Стояв на зупинці З/Д вокзал близько 8 вечора, чекав тролік, і тут нізвідки не візьмись навала пенсіонерів з кравчучками, ті хто маску носив, виглядали ще гірше ніж ті хто її немав, бо було схоже на тряпку об яку ноги витирають коли до хати заходять, бажання їхати відпало автоматично", "А держава закриває кордони для іноземців ( в країнах яких набагато менше хворих ніж в Україні) . Краще би всередині наробили порядку а не займались фігньою!!!!!?", " Нічо, скоро будем всі в червоній зоні без транспортного сполучення", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, 31 серпня Україна почала діяти оновлене поділ на зони карантину . До "червоній зоні" віднесли 21 адміністративно-територіальну одиницю в п'яти областях - Одеській, Чернівецькій, Рівненській, Івано-Франківській, Тернопільській.

Як повідомляв "Апостроф", прем'єр Денис Шмигаль заявив, що карантин в Україні триватиме ще довго, бо хвиль коронавірусу може бути ще багато.

Представник ВООЗ заявив, що безконтрольна скасування карантинних обмежень в світі може призвести до справжньої катастрофи.