З'явилися нові важливі подробиці про стан Кернеса

Близький друг мера Харкова Геннадія Кернеса бізнесмен Павло Фукс повідомив важливі подробиці про стан здоров'я політика.

Про це він написав у Telegram.

"Новини про стан здоров'я Геннадія Кернеса На фото Оксана Гайсинська. Вона тільки, що вийшла з палати Геннадія Кернеса. Новини хороші. Сьогодні він отримав негативну тест на Covid-19. Сподіваємося, що через тиждень Геннадій Адольфович передасть всім привіт", - написав він .

Нагадаємо, 15 вересня стало відомо про те, що у Геннадія Кернеса виявили коронавірус. Деякі джерела повідомляли, що він впав у кому, однак інформація не підтвердилася. Проте відомо, що хвороба у мера Харкова Геннадія Кернеса протікає у важкій формі.

Кернес перебував в 17-й міській лікарні Харкова з коронавірусів і викликаним ним запаленням легенів. Стан харківського міського голови зазначалося як стабільно важкий, проте питання з його транспортуванням і лікуванням за кордоном спочатку не розглядалося.

Однак пізніше з'явилася інформація, що в зв'язку з погіршенням здоров'я Геннадія Кернеса його друзі і родичі розглядали варіанти перевезення в одну з країн Європи. Початковим місцем для транспортування була Відень, але потім в пріоритеті виявилася Німеччина.

Детальніше про стан Кернеса читайте в матеріалі "Апострофа" - Операція "Наступник": хвороба Кернеса шокувала Харків.