RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Монстри, відьми і мультгерої: люди вже готуються до Хеллоуїну і діляться кадрами божевільних костюмів

Останніми роками в Україні почали активно святкувати кельтське свято Halloween, яке відзначається 31 жовтня. З нагоди Halloween - його ще називають передоднем Дня всіх Святих - в мережі вже почали демонструвати моторошні костюми.

Відповідні фото люди діляться в TikTok, передає видання 4tololo.

Головним символом Halloween є гарбуз із запаленою свічкою, який називають "Світильником Джека". Згідно переказами, гарбуз зі свічкою, поставлений поруч з будинком на Halloween, відганяє від нього злих духів.

Невід'ємна традиція на Halloween і тематичні костюми. В День всіх святих прийнято одягати похмурі костюми - відьм, кровожерних медсестер, тролів, гномів, вампірів, а на обличчя наносити страхітливий грим - з патьоками крові. Саме в цих костюмах прийнято ходити по сусідах, вимагаючи солодощі.

Відлік моторошного сезону вже почався - Halloween не за горами, а це означає, що час подумати про те, як буде виглядати ваш костюм.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", стрімінговий сервіс Tubi провів дослідження, щоб заразити глядачів духом Хелловіна. Опитування 2000 дорослих показало, які фільми жахів люди найчастіше дивляться в переддень Дня всіх святих, і ці списки напевно стануть в нагоді любителям полоскотати нерви.