RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Не пропустіть удачу: прогноз астролога на 4 листопада для всіх знаків Зодіаку

Відомий астролог Павло Глоба дав гороскоп на середу, 4 листопада - зірки обіцяють бути особливо прихильними до Овнів, Близнюків, Левів і Водоліїв.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.com.

Овен

Овнів чекають щасливі зміни в житті, які відкриють для них самих себе. 4 листопада принесе вам лише перемоги.

Телець

Тельці з самого ранку отримають безліч компліментів. Гарні слова заслужені - ви зуміли багато зробити за останній час.

Близнюки

День обіцяє Близнюкам приємні сюрпризи на кожному кроці. Вдалі знахідки можуть бути там, де ви їх не чекаєте, не виключені нові симпатії і несподіваний прибуток.

Рак

Раки зможуть швидко впоратися з дрібним ремонтом, а також цей день підходить для прогулянок на природі. Якщо ви любите готувати, то можете продемонструвати близьким свої кулінарні здібності.

Лев

Леви в цей день зможуть з легкістю вийти з будь-якого глухого кута. Зірки радять обговорити болюче питання з керівництвом. Більшість потенційних неприємностей для вас минула.

Діва

Сьогодні Дівам буде вдаватися неформальне спілкування. Гороскоп обіцяє гарний настрій і перебування в приємній компанії.

Терези

Терезам варто більше уваги приділити своїй другій половинці. Не виключено, що в цей день вам випаде нагода поліпшити своє матеріальне становище.

Скорпіон

День може принести Скорпіонам проблеми з керівництвом, що переростуть у конфлікт. Астрологи радять вам приділити сили самоосвіті: виберіть курси або напрямок, що вимагає вдосконалення.

Стрілець

Стрільцям зірки не радять займатися фізичною активністю. Краще цей день провести у колі рідних і близьких.

Козеріг

Для Козерогів 4 листопада видасться непростим днем. Будьте обережні: є велика ймовірність конфліктів і нещасних випадків.

Водолій

Водоліям зірки обіцяють в цей день удачу. Для цього треба з самого ранку налаштуватися на позитив і показати свої сильні сторони колективу і однодумцям.

Риби

Для Риб день буде складним і наповненим великою емоційною напругою. Тримайте себе в руках: колеги, на яких ви завжди покладалися, можуть відмовити вам у підтримці.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи стверджують, що прийдешній листопад принесе успіх чотирьом знакам Зодіаку.