RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Як скоро сімейні пари знаходять щастя в шлюбі: дослідження

Американські вчені, з Державного університету штату Пенсільванія і Університету Брігама Янга з'ясували, скільки часу потрібно людині, щоб відчувати себе в шлюбі щасливим.

Про це повідомляє Comments.ua.

Вчені запросили взяти участь в експерименті 2034 тисячі сімейних пар, їм було запропоновано заповнити спеціальні анкети, в яких вони давали чесні відповіді про своє особисте життя і те, що їх в ній не влаштовує.

Відомо, що середній вік жінок був 35 років, а чоловіків - 37. Всі вони відповіли на питання, які проаналізували і зробили висновок, що якщо перші 20 років шлюбу їх задоволеність знижувалася, то наступні роки спільного життя з партнером приносили їм набагато більше задоволення. Крім того, вони зробили цікавий висновок - чим більше часу люди проводять разом, тим сильніше вони починають цінувати один одного і довіряти своєму партнерові.

"Не дивлячись на те що розлучення в наші дні явище популярне, багато пар все-таки живуть один з одним все життя. І якщо ми подивимося на ці відносини в довгостроковій перспективі, то побачимо, що рівень щастя і якість спілкування залишається високим, а розбіжностей все менше", - резюмували вчені.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що дівчина погодилася вийти заміж по коханню, і лише потім дізналася, що її наречений - справжній принц. У 2004 році модель з Нью-Йорка по шляху на кастинг зустріла галантного кавалера, який попросив її номер телефону і через пару тижнів запросив на вечерю. Дівчина погодилася, не уявляючи, наскільки доленосним виявиться це побачення. Виявилося, що її залицяльник - принц Кунле Адебайо Омілан з правлячого дому Аругбабуво в Нігерії.