RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Можуть готувати вбивство: з'явилося аудіо розмови агентів ФСБ про головного військового розвідника України

В ГУР Міноборони України заявили, що перехопили розмову двох агентів ФСБ, які можуть готувати вбивство керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Зараз співробітники ФСБ шукають інформацію про Буданова. У ГУР Міноборони РФ зазначають, що агенти, які говорили про нього, перебували в Сімферополі і Донецьку. Співрозмовниками є колишні співробітники кримського Главку СБУ, які змінили присязі і перейшли на службу в ФСБ РФ. Це Олександр Склянко і Микола Чорних.

Джерело видання "Обозреватель" в силових структурах розповіло, що це управління ФСБ може готувати вбивство. Саме тому збирають про нього інформацію, з'ясовують місця, де проводить час Буданов і т.п.

"З огляду на те, як було організовано і проведено вбивство командира спецрезерву ГУР Міноборони України полковника Максима Шаповала, підготовку чергового замаху на життя керівника військової розвідки виключати не варто", - сказало джерело.

Аудіо можна прослухати тут.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", 27 червня 2017 року Солом'янському районі Києва підірвали автомобіль, в результаті теракту загинув командир підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал.