RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Легендарний американський телеведучий потрапив до лікарні через коронавірус

Відомий у всьому світі телеведучий Ларрі Кінг захворів на Covid-19 і вже більше тижня перебуває під наглядом лікарів у медичному центрі Cedars Sinai, який знаходиться в Лос-Анджелесі.

Про це повідомив CNN.

На сьогоднішній день 87-річного Ларрі Кінга навіть заборонено відвідувати рідним. Це пов'язано з тим, що в американських лікарнях досить строгий медичний протокол. Відомо також, що у ведучого вже багато років цукровий діабет 2 типу, було кілька серцевих нападів, а в 1987 році він пережив шунтування серця.

У 2017 році Кінг успішно переміг рак легенів, який був виявлений на ранній стадії, а в 2019 проходив процедуру лікування стенокардії. Все це може бути ускладнюючими факторами при зараженні коронавірусом.

25 років телеведучий виходив в ефір найвідомішого каналу CNN в Америці і вів шоу "Ларрі Кінг у прямому ефірі". У 2010 році Кінг пішов на пенсію. Є засновником медичного фонду серцевих захворювань Ларрі Кінга.

Ларрі Кінг активний користувач Twitter, а у його стрічка має 2,4 мільйона підписників. Останній твіт від Кінга був 26 листопада, коли він побажав усім щасливого Дня Подяки.

Як писав "Апостроф" раніше, ВООЗ назвали країни, які атакував новий штам коронавірусу.