RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

На вбивцю 7-річної дівчинки під Херсоном вкаже експертиза ДНК: під підозрою кожен

У четвер, 11 березня, в селі Щасливе Олешківського району Херсонської області поліція знайшла мертвою 7-річну Марійку Борисову, яка зникла 7 березня. Під підозрою у зґвалтуванні і вбивстві дитини знаходяться члени родини дівчинки та мешканці села, імена яких поліція поки не називає.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив громадський активіст Назар Приходько.

Наразі основних підозрюваних у вбивстві Марійки троє: батько дівчинки, з яким мати розлучена і який, за словами деяких односельців, вживає наркотики; хрещений, з яким мати продовжувала спілкування, та власник сараю, в якому у мішку він сам знайшов тіло дитини, хоча до цього сарай тричі обшукували.

"Окрім того, правоохоронці не списують і саму матір, адже вона може бути в курсі і покривати винного/винних. До того ж, в селі називають її неблагонадійною через зловживання алкоголем", - написав Приходько.

Він додав, що в усіх осіб, які можуть бути причетними до цього страшного злочину, відібрано зразки ДНК, їх результати будуть оприлюднені в середу, 17 березня. В поліції заявили, що в разі отримання підстав для оголошення про підозру будуть клопотати про арешт цієї особи/цих осіб.

"У Щасливому напружена атмосфера: дітей взагалі не випускають на вулицю, батьки буквально за руку водять їх до школи/садочку і назад, а деякі навіть зустрічають з роботи дружин, якщо ті працюють допізна. По п'ятому колу запущено службових собак, які можуть натрапити на додаткові сліди, а буквально на кожній вулиці чергує поліцейський патруль. Всі чекають 17 березня, а серед мешканців панує настрій "суда Лінча": хтось, кого в маленькому селі знали багато років, виявився істотою з нутром монстра", - розповів Приходько.

Як повідомляв "Апостроф", після того, як в Херсонській області в селі Щасливе 11 березня було знайдено тіло 7-річної Маші Борисової, в селі кажуть, що з підозрюваним у жорстокому вбивстві дитини можуть розправитися самі односельці.