RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Красиві відеолистівки і привітання в прозі з Прощеною неділею

В останній день Масляного тижня, 14 березня, православні християни в Україні відзначають Прощену неділю - один з найбільш значущих церковних свят, під час якого прийнято просити вибачення у близьких і родичів, а також у Господа за скоєні гріхи.

"Апостроф" зібрав доречні в цей день привітання і відеолистівки, якими можна звернутися з проханням про прощення.

***

З Прощеною неділею! У цей світлий день хочеться попросити пробачення за мимовільні образи і побажати добра, щастя, маленьких несподіваних радостей, побільше яскравих барв у житті і, звичайно ж, міцного здоров'я!


***

У цей світлий день прошу пробачити мене! Нехай всі образи, сварки, слова залишаться в минулому! За всі допущені помилки, випадкову грубість і неприємні розмови простіть, і хай простить Вас Бог!


***

Я прошу пробачення у тебе за всі провини, які тебе образили або розчарували. Тобі ж дарую своє прощення. Нехай Бог оберігає тебе від бід і дарує здоров'я і достаток. Нехай ангели висвітлюють твою життєву дорогу яскравим світлом.


***

У цю Прощену неділя прошу пробачити мене за всі мої грубі слова, некрасиві вчинки і за все те, що могло заподіяти біль! Я знаю, що я не ідеал, але я щиро приношу свої вибачення! Нехай цей світлий день принесе мир, гармонію і розуміння!

Раніше "Апостроф" нагадував, як, відповідно до традицій, правильно сформулювати прохання про прощення і як слід на нього відповідати.