RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

"Ніч була дуже веселою": в Україні влучно потролили Росію в річницю "референдуму" в Криму, фото

Сім років тому, 16 березня 2014 року, Росія в Криму провела так званий референдум, який завершив процес окупації півострова.

З нагоди 7-ї річниці незаконної анексії Криму в Україні потролили російських дипломатів. В ніч з 15 на 16 березня дипломати РФ, які перебувають в Україні (а по сумісництву кадрові співробітники ГУ ГШ ЗС та ФСБ РФ) з’явились на друкованих плакатах, де визнали факт незаконної анексії Росією АР Крим.

Про це повідомив в Telegram журналіст Андрій Цаплієнко.

"Ці плакати можна сьогодні побачити скрізь, де працюють та живуть російські дипломати - біля посольства РФ в Україні. А дизайн автомобілів російської агентури значно покращили стильні тризуби", – йдеться в повідомленні.

Також, ймовірно, з метою демонстрації факту своєї солідарності з українським народом перед міжнародною спільнотою, хтось розмістив плакати із щирими визнаннями анексії біля інших дипломатичних представництв іноземних країн в місті Києві, а саме - біля посольств Киргизької Республіки, Таджикистану, Казахстану, Молдови, ФРН, Франції, Вірменії, Великої Британії, Білорусі, США, пише Цаплієнко.

"Вишуканий тролінг це гарний спосіб нагадати світові обличчя агресора" , констатував журналіст.

Читайте також матеріал "Апострофа": У Криму сьогодні ведеться імперська політика, яка має одну задачу - кримськотатарський активіст.