RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Роман блогера з 8-річною киянкою: в скандалі стався несподіваний поворот

Скандальні романтичні стосунки 8-річної української моделі Мілани Маханец з 13-річним блогером Пашею Пай стали приводом для кримінального розслідування, яким займається поліція.

Про це повідомляє сайт Obozrevatel з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

У повідомленні сказано, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів), а мати дівчинки вже давала свідчення. Вона, зокрема, стверджувала, що всі фото в соцмережі є постановочними і розраховані на те, щоб зібрати "лайки".

Раніше з цього приводу уповноважений з прав дитини Микола Кулеба звернувся до Офісу генпрокурора, МВС і кіберполіції. Своє ставлення до цього дитячого "роману" він висловив в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Така поведінка є неприйнятною для дітей цього віку. Звичайно, всі діти хочуть бути дорослими, але не таким чином - цілуватися, показувати оголені частини тіла і так далі", - стверджував дитячий омбудсмен.

За його словами, на цьому, ймовірно, заробляють, але це потрібно довести правоохоронним органам.

Детальніше про те, чи передбачена відповідальність дорослих за подібний контент в інтернеті за участю власних дітей читайте в матеріалі "Апострофа": Від педофілії до сексуального рабства: чим небезпечний дитячий "романтичний" контент в мережі