RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Песах 2021: красиві листівки і короткі вітання

27 березня розпочинається велике єврейське свято Песах, яке святкуватимуть до 4 квітня. Традиційно в перший день свята прийнято накривати багатий стіл і запрошувати рідних та близьких в гості. Хоча іудейське свято Песах і називають єврейською Пасхою, у нього все ж абсолютно інші традиції, звичаї і заборони .

"Апостроф" зібрав найкрасивіші листівки і красиві привітання з Песахом 2021.

Ось сонце приховало свій останній промінь за горизонтом. Настав Песах! Вітаю вас з великим святом! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, світла, любові і тепла. Бажаю вам більше хороших подій, посмішок і щирості. Будьте щасливі!

Сьогодні ми святкуємо Пейсах - головне свято для іудеїв. Хотілося б побажати всім близьким і рідним святості духу і любові до життя. Нехай ваша віра міцніє, а серце наповнюється любов'ю! Живіть з радістю в душі і будьте щасливі кожен день, прожитий на землі.

Вітаю зі святом Песах і від щирого серця бажаю завжди мати можливість зустрічати добрих гостей багатим і рясним Седер, завжди поважати і постійно розвивати в собі сильну особистість, жити повноцінним життям і наповнювати його добрими справами, яскравими ідеями, плідною працею і чудовим відпочинком.

У свято Песах кожен повинен випити чотири чаші, розповісти дітям про поневіряння Виходу, кинути жебракам милостиню в цдаку і продовжити стрічку життя за заповідями. Я бажаю тобі щасливої кошерної Пасхи і праведного життя!

Зі святом весни, зі святом свободи - Песахом. У ці дні ми всі згадуємо про минуле і про те, що віра спасла невинних від кари господньої. Бажаємо спокою і глибокої віри у святкові дні, нехай вони пройдуть добре і за ними піде очищення.

Як повідомляв "Апостроф", одна з традиційних страв свята Песах - маца.Найчастіше це свого роду коржики з тіста, при цьому на стіл маца подається не тільки в чистому вигляді. Одним з популярних і доволі оригінальних приготувань до свята є оладки з маци.