RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Заробляють на тих, хто відлітає з країни: в скандалі з аеропортом "Бориспіль" спливли нові історії

Навколо аеропорту "Бориспіль" розгорівся скандал після поста в соцмережі про "мафіозну схему" продажу негативних ПЛР-тестів за 150 доларів.

У соцмережі украінці діляться в коментарях подібними історіями витягування грошей з пасажирів.

Зокрема, про ще один випадок розповів Дмитро Меж.

нас і у наших знайомих була схожа ситуація, коли летіли до Відня. Теж вимагали робити ПЛР тест, хоча на офіційній сторінці Австрії було написано, що можна тест зробити по прильоту протягом 24 годин (причому безкоштовно). В аеропорту "Бориспіль" вперлися рогом і вимагали тест. За підсумком довелося теж купувати. Дуже сподіваюся, що цей випадок дійде куди треба і кого треба - звільнять", - написав він.

Також своєю історією поділилася Ірина Семенова.

"Моя дочка 9 липня поверталася в США. У Борисполі вимагали здати тест, без нього не пускали. Довелося здавати, заплатила 900 грн. При цьому вона вакцинована два місяці тому в Америці і документ про це був при ній. По прильоту в США ніякого! тесту не просили. Просто в Борисполі знайшли спосіб заробити на тих, хто відлітає з країни! ", - написала вона.

Як повідомляв "Апостроф", прес-служба аеропорту "Бориспіль" і авіакомпанія Sky Up Airlines відреагували на заяву про злочинну схему з ковід-тестами.