RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Продовжуємо знищувати окупанта: Україна завдала нищівного удару з повітря по російській армії

28 лютого окупанти здійснили безліч нальотів на Васильків, Бровари та інші населені пункти на київських рубежах. Незважаючи на порядок ворожої пропаганди про те, що російська армія нібито знищила чи не всі засоби ППО України, а разом з нею і всю авіацію, захисникам України вдалося знищити кілька бойових машин супротивника.

Про це повідомили на YouTube-каналі військового телебачення України.

Зокрема ЗРК С-300 збройних сил України перехопили та збили два російські літаки. 28 лютого українським військовим вдалося знищити 5 істрибувачів окупантів. Повідомляється, що це машини типу Су-30 та Су-35. Крім цього на околицях Києва за допомогою ЗРК БУК-М1 було збито крилату ракету та ворожий гелікоптер.

Також штурмовики Су-25 ВПС ЗСУ протягом доби кілька разів атакували колони ворожої та живу силу противника у Київській та Житомирській областях.

Бомбардувальники українських ПС СУ-24 М завдали 4 бомбових ударів по танкових колонах, механізованих та колонах з паливно-мастильними матеріалами на Чернігівщині та поблизу Бердянська. Українськими Байрактарами ТВ-2 було знищено три цілі-танки супротивника та 2 ЗРК "БУК". Продовжуємо знищувати окупантів – Вперед до перемоги.

Раніше ми також повідомляли про те, що ЗСУ б'ють російські війська під Києвом та Харковом, а також ведуть важкі бої на півдні.