RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Окупанти продовжують нести смерть українцям: карта боїв на 10 квітня

Триває 46-та доба повномасштабного вторгнення країни-терориста Росії на територію суверенної та незалежної України. Наразі ЗСУ повністю звільнили Київську, Чернігівську та Сумську область від окупантів, тому активні бойові дії перемістились на схід на південь.

Міністерство оборони Великої Британії опублікувало актуальну карту вторгнення російських окупаційних військ в Україну станом на 10 квітня 2022 року.

Активні бої точаться на Донбасі та на Харківщині, куди Росія перекинула фактично всі боєздатні підрозділи. Міноборони України прогнозує, що незабаром розпочнеться велика битва на Донбасі, яка стане вирішальною у цій війні. Українські Збройні Сили перебувають у стані підвищеної бойової готовності.

На Донеччині та Луганщині українські військові за минулу добу відбили вісім атак ворога, знищили чотири танки, вісім одиниць броньованої та сім одиниць автомобільної техніки противника.

Раніше Михайло Подоляк заявляв про те, що в найближчий час на сході України відбудеться велике зіткнення українських Збройних Сил із російською окупаційною армією, унаслідок чого очікуються значні руйнування в регіоні.