RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Британська розвідка назвала дві головні цілі окупантів в Україні найближчими днями

Повномасштабна війна українського народу проти російських загарбників триває вже 50-й день. Ворог може почати завдавати невибіркових ударів по містах Краматорськ та Костянтинівка Донецької області.

Таких висновків дійшла британська розвідка, вони опубліковані в Twitter Міноборони Сполученого Королівства.

Зазначається, що нещодавній виступ президента Росії Володимира Путіна говорить про його інтерес до Донбасу, де армія РФ завдає ударів і готується до наступу.

Британські розвідники наголошують, що міські центри неодноразово зазнавали невибіркових атак армії Росії.

"Краматорськ і Костянтинівка, ймовірно, стануть мішенню для аналогічного рівня насильства з боку російської влади", - прогнозують у відомстві.

На думку британських розвідників, Росія прагнутиме повернутися до своєї колишньої тактики - поєднання масованих ракетно-артилерійських ударів і зосередження сил для наступу. Разом з тим вони зазначають, що для цього Росії потрібні значні сили. Проте зараз значна кількість російських військ та техніки скута у Маріуполі, де Україна продовжують оборону.

Як повідомляв "Апостроф", із перехоплення телефонних розмов російських окупантів стало відомо, що Володимир Путін наказав зрівняти із землею міста Сєверодонецьк та ЛисичанськЛуганської області, якщо армія РФ не зможе захопити їх до 10 травня.