RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Мама Стефанія": "Укрзалізниця" відновлює найпопулярніший рейс на заході країни

З 1 червня "Укрзалізниця" повертає поїзд "Прикарпатський експрес" сполученням Львів — Чернівці. Зупинки будуть на багатьох станціях західних міст України, зокрема й у Калуші, де живе мама фронтмену гурту Kalush Orchestra, який переміг в "Євробаченні-2022" з піснею про його матір "Стефанія".

Про це повідомляє "Укрзалізниця" на своєму каналі у Telegram.

Повертається поїзд №816/815 "Прикарпатський експрес", який відправляється зі Львова о 07:45 і прибуває в Чернівці о 13:25. Зворотній рух відбувається з Чернівців о 15:30, прибуття до Львова о 21:15.

"Прикарпатський експрес" буде зупинятися на таких станціях: Стрий, Моршин, Болехів, Долина, Рожнятів, Калуш, Івано-Франківськ, Коломия, Снятин.

Отримати квиток можна як онлайн, так і в залізничних касах.

Раніше "Апостроф" писав, перемога Kalush Orchestra на "Євробаченні-2022" не залишилася непоміченою для всього світу. Український гурт привітали співвітчизники, бійці Азова, президент Володимир Зеленський та західні союзники України.

Нагадаємо, державний перевізник "Укрзалізниця" збільшить кількість потягів на одному із найпопулярніших напрямків - Київ - Ужгород - Київ.